Werkvoorbereider

Schelde Exotech is een middelgroot bedrijf met ongeveer 70 medewerkers, gevestigd in Vlissingen. Een bedrijf waar iedereen elkaar kent en de lijnen kort zijn. Onze jarenlange expertise ligt op het vervaardigen van specifieke technische oplossingen voor de (petro)chemische industrie, defensie, onderzoeksinstituten en universiteiten. Uiteraard hoort daar ook onderhoud en reparatie bij. We zorgen voor kwaliteit en werken met hoogwaardige materialen.
O.a. bedrijven als Dow Chemical, Shell, Yara, Borealis, Urenco, Invista en Trinseo rekenen we tot onze klantenkring.
De functie
Omdat we zien dat onze activiteiten toenemen, zijn we op zoek naar een

WERKVOORBEREIDER (fulltime)

Die zich graag verder wil ontwikkelen binnen onze organisatie.
Je bent iemand die prima zelfstandig kan werken en binnen je eigen werkgebied beslissingen kan nemen. Maar je bent ook iemand die graag binnen een team werkt. Je stapt gemakkelijk op andere mensen af en stemt af. Je weet dat je door samen te werken meer bereikt.

De werkzaamheden
Aan jou de opdracht om projecten in de productie voor te bereiden en te begeleiden. Je zorgt voor de juiste materialen en middelen en mensen weten door jouw instructies precies wat ze moeten doen. Doordat je goed om kan gaan met programma’s en automatisering, kan jij snel en goed de vertaling maken naar ontwerpvoorstellen en tekeningen.
Doordat je goed en gemakkelijk communiceert en weet welke informatie belangrijk is voor je collega’s, ben je een prettige intermediair tussen de verschillende afdelingen. Je bent de rechterhand van het Hoofd Productie en de Projectmanager.

Wat wij vragen
Jij bent in ieder geval in het bezit van een afgeronde opleiding op MBO-4 niveau (werktuigbouw) en ervaring in het vakgebied. Ook als je een relevant hbo-diploma hebt, nodigen we je uit te solliciteren. Uiteraard kun je lezen en schrijven met Excel, Word en Autocad. Nederlands en Engels beheers je in woord en geschrift.

Wat wij jou bieden
Daartegenover staat dat we je een mooie werkplek bieden waar collega’s klaar staan voor elkaar en waar je je verder kunt ontwikkelen en opleiden.
We bieden je een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals mogelijkheid tot opleidingen en doorontwikkeling.

Solliciteren?
Als jij je herkent in het bovenstaande, nodigen we je van harte te solliciteren.
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jos Mols, Managing Director of je sollicitatie je versturen via e-mail: info@exotech.nl.