Leerling (BBL) die wij opleiden tot Apparatenbouwer/Lasser (m/v)

Schelde Exotech gevestigd te Vlissingen, legt zich met ca. 70 medewerkers toe op het vervaardigen en repareren van apparaten t.b.v. de (petro)chemische industrie, onderzoeksinstituten, universiteiten en defensie. Het gaat hierbij veelal om technisch gecompliceerde producten vervaardigd uit hoogwaardige materialen.
De klantenkring is zowel lokaal als wereldwijd en omvat o.a. bedrijven als Dow Chemical, Shell, Yara, Borealis, Urenco, Invista en Trinseo.

Voor onze afdeling Productie zoeken wij een

Leerling (BBL) die wij opleiden tot Apparatenbouwer/Lasser (m/v)

Waarom zou je voor Schelde Exotech kiezen?
We zijn een middelgroot bedrijf waar iedereen elkaar kent en er ruimte is om te leren en vragen te stellen. Hoewel we relatief klein zijn, werken we voor mooie bedrijven en bieden we echte kwaliteit. Je leert het vak goed kennen en je krijgt ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wat ga je doen?
Je wordt door ons ingewerkt en begeleid op de werkvloer. Via werkinstructies en tekeningen zorg je voor de juiste bewerking van metalen. Je meet, knipt en bewerkt, en je leert tot een goed resultaat te komen. Je bent nieuwsgierig en echt geïnteresseerd om dit technische vak te leren en je voert het met trots uit.
Je opleiding vindt grotendeels bij ons in de praktijk plaats, en natuurlijk bij Scalda, waar je ook theoretisch geschoold wordt.
Het eindresultaat is dat jij een gediplomeerd plaatwerker (apparatenbouwer)/lasser bent.

Wat wij vragen
Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op VMBO 3 niveau (werktuigbouw) Uiteraard werk je met MS Office en kun je lezen en schrijven met Excel en Word. Je kunt zelfstandig werken maar bent ook een team-player. Je hebt goede communicatieve vaardigheden.

Wat wij bieden
Wij bieden je een collegiale, informele werksfeer met ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt de kans om je optimaal te ontwikkelen in het vakgebied. Uiteraard word je in de gelegenheid gesteld tot het volgen van opleiding(en). Schelde Exotech betaalt je een concurrerend salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie/sollicitatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Romeo Winter, e-mail werken@exotech.nl
Je sollicitatie per e-mail, voorzien van CV en motivatie kun je richten aan Romeo Winter