Machinale Verspaner

Schelde Exotech gevestigd te Vlissingen, legt zich met ca. 70 medewerkers toe op het vervaardigen en repareren van apparaten t.b.v. de (petro)chemische industrie, onderzoeksinstituten, universiteiten en defensie. Het gaat hierbij veelal om technisch gecompliceerde producten vervaardigd uit hoogwaardige materialen.

De klantenkring is zowel lokaal als wereldwijd en omvat o.a. bedrijven als Dow Chemical, Shell, Yara, Borealis, Urenco, Invista en Trinseo.

Voor onze afdeling Productie zoeken wij een

Machinale Verspaner (M/V)

Werkzaamheden
Het zelfstandig kunnen uitvoeren van Draai-, Zaag-, Frees- en Boorwerkzaamheden op conventionele en CNC aangestuurde machines.

Wat wij vragen
Minimaal een MBO-diploma bezitten op het gebied van metaalbewerking. Kennis van besturing en programmering CNC Machines.
Kunnen lezen van technische tekeningen.
Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken en verantwoording voor eigen werk nemen.
Een constructieve, gemotiveerde en flexibele instelling hebben.
Zich door middel van cursussen en interne opleiding verder willen ontwikkelen

Wat wij bieden
Wij bieden je een collegiale, informele werksfeer met ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt de kans om je optimaal te ontwikkelen in het vakgebied. Uiteraard word je in de gelegenheid gesteld tot het volgen van opleiding(en). Schelde Exotech betaalt je een concurrerend salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie/sollicitatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Henk Maljaars, Productie Manager, e-mail info@exotech.nl.
Je sollicitatie per brief of e-mail, voorzien van CV kun je richten aan:

Schelde Exotech bv
t.a.v. J. Mols
Postbus 531
4380 AM Vlissingen
info@exotech.nl